YOUR STORY

We hebben allemaal ons verhaal...

de ene met wat meer toeters en bellen dan de andere.

In jouw eigen verhaal ga je op zoek naar jouw antwoorden met als mogelijk resultaat een paar piekercirkels, innerlijke onrust, emotionele uitbarstingen, vormen van vermoeidheid, moeilijk jouw grenzen kunnen herkennen of aangeven, het gevoel hebben geleefd te worden, (op termijn chronischefysieke spanning en pijn.

Je beseft dat je even 'uit het verhaal' moet én weet tegelijkertijd dat alle échte antwoorden in jezelf zitten (en niet in het advies van anderen). 

Jij gaat vervolgens aan de slag met de grote zingevingsvragen

en zoekt wie je in essentie bent en wat je hebt te verwezenlijken.  

Je weet dat er zoiets bestaat als intuïtie, maar wat is dat juist en waar vind je dat nu? Want jouw intuïtieve raadgever zou weleens de sleutel kunnen zijn in jouw verhaal. 

Jij beseft dat ware verandering eerst binnenin ontstaat, om daarna zichtbaar te worden in de buitenwereld. Je bent iemand die, met een zekere dosis moed en zelfreflectie, beperkende overtuigingen wenst te transformeren tot wat jou werkelijk dient.

 

Zodat jij jouw zinvol verhaal kan schrijven! 

20201115_181418.jpg
Innerworx - door An Epic View1387.jpg

MY STORY

Ik ben Eva, bezielster van InnerWorx, en begeesterd door levenswijsheid in al z'n facetten. 

Ik ben altijd geboeid geweest door enerzijds de grote zingevingsvragen en anderszijds de energie die mensen uitstralen en de keuzes die ze (niet) maken. 

Voor mij draait het leven om innerlijke groei, creëer jouw eigen zinvolle bestaan vanuit wie je in essentie bent, zodat je voldoening en drive ervaart. Leef vanuit goesting!

Ik kijk heel veel naar wat ik mezelf wijsmaak en hoe ik mezelf klein hou. Dit combineer ik met het steeds sterker ontwikkelen van mijn intuïtieve gaven zodat ik op het juiste moment die keuzes kan maken die me korter bij mijn zielverlangens brengen: levenswijsheid vergaren, doordrongen van eenvoud en innerlijke rust.  

Stel je eens de vraag: "hoe kijk ik terug op mijn leven als ik morgen op mijn sterfbed zou liggen?" (want sterven doen we allemaal). Ben je blij met wat je ziet?  Of wens je toch nog wat aan te passen?

Ik sta alvast klaar om jou te gidsen doorheen jouw innerlijke wereld. Ben jij er ook klaar voor?

Be yourself, everyone else is already taken.

- oscar wilde -

At the center of your being you have the answer,

you know who you are and what you want

- Lao Tzu -

WHAT PEOPLE SAY

Wat klanten zeggen over de aanpak van Innerworx ...

Eva is voor mij iemand die snel naar de essentie gaat. Een traject dat mijn ogen heeft geopend in wie ik ben en wat ik écht wil. Het heeft me een nieuwe boost gegeven om die richting uit te gaan die bij mij past

— Michiel S.

Innerworx - door An Epic View1900.jpg

De kracht van mijn loopbaantraject zit hem

voor mij in de aanpak

vanuit de persoon zelf,

de ontdekking van de ware ik, de basis energie

om van daaruit de match te maken naar het professionele,

en niet omgekeerd!

— Peggy D.

Bedankt Eva

voor jouw oprecht luisterend oor, 

originele en persoonlijke aanpak, 

flexibiliteit en "à la carte" methode. Jouw inspirerende inzet, grondigheid en kennis van de arbeidsmarkt, talent om anderen te helpen weer snel door het bos de bomen te zien en inzicht te brengen "om te doen met je hart

— Ingeborgh G.

CO-CREATIE

InnerWorx werkt samen met ...

Logo zonder tekst.jpg

Coaching Life

pure loopbaanbegeleiding

Coaching Life is een erkend KMO dienstverlener en gemandateerd loopbaancentrum. Bij Coaching Life gelooft men in vrijheid: de vrijheid om jezelf te zijn, ook in je job. Bij de coaches kom je op creatieve en speelse wijze opnieuw in connectie met jezelf, jouw dromen en hoe je die neerzet in de wereld. Zij durven buiten de lijntjes te kleuren en zijn ervaren genoeg om elk traject uniek te maken. Kom het verschil proeven!