Bezielster

Eva Roeland

Groeimotor.  Zinzoeker.  Authentieke doener.

Wat is mijn verhaal?

"practice what you preach"

Eigenlijk doet mijn verhaal er niet écht toe.

We hebben allemaal ons verhaal, het ene met wat meer toeters en bellen dan het andere,

dus wat is 1 mensenverhaal op de huidige 7 miljard inwoners van onze planeet?

Langs de andere kant is élk verhaal uniek (dus ook het mijne) en leert het ons fantastisch veel over wie we zijn, wat we doen én waarom we de dingen doen.

Dus neem ik je graag even mee in de rode draad van mijn levensverhaal …

Ik ben geboren in 1982 en spendeerde mijn kinderjaren op de boerenbuiten.

Ik was een dromerig meisje dat anderen meenam in haar verhaal en avonturen liet beleven

op pure verbeeldingskracht. Tijdens de kinder- en tienerjaren werd ik (als HSP-er) vaak overspoeld door tonnen informatie/emoties/energieën die mijn hoofd deden duizelen.

Omdat ik ontzettend goed aanvoelde wat anderen verwachtten, ben ik in de valkuil getrapt om te gaan ‘pleasen’. Ik werd een soort kameleon die zich steeds aanpaste aan elke persoon of situatie, waardoor ik als jongvolwassene mezelf volledig ben kwijtgeraakt. De vraag ‘wat wil jij?’ deed me elke keer bevriezen. Hoe moest ik dat nu weten? Studie- en loopbaankeuzes maakte ik in eerste instantie op wat ik dacht dat er van mij verwacht werd.

In 2012 herinnerde ik me plots iets kleins maar wezenlijks … toen ik 6 was, deelden we zo’n vriendenboekjes met vragen als ‘wat is jouw favoriete eten?’ en ‘dit wens ik jou:…’ 

Op de vraag ‘Wat wil jij later worden?’ antwoordde ik vanuit mijn hart ‘een wijze oude vrouw’ Hierop kreeg ik de reactie dat dat geen beroep is, dus dat je dat zeker niet kan worden.

De keren erna vulde ik dan maar échte beroepen in zoals verpleegster, dierenarts of advocate, maar bij elk nieuw vriendenboekje pinkte mijn hart een traantje weg.

Via deze herinnering, kwam ik weer bij mijn eigen levensdoel … een wijze oude vrouw worden. Maar hoe doe je dat dan precies? En hoe maak je daar jouw ‘beroep’ van?

Voor mij is levenswijsheid vergaren mijn hoogste goed. Door zelf best al wat stevige watertjes doorzwommen te hebben, kom ik steeds dichter bij mijn eigen essentie (en daarmee ook bij de essentie van elk levend wezen rondom ons). Daarnaast leef ik om mezelf te blijven ontplooien en te blijven groeien (via meditatie, zelfreflectie -en integratie, opleidingen, …) .

Door innerlijke groei bouw ik die felbegeerde levenswijsheid op.

Ondertussen is de tijd rijp om (op bijna 40 jarige leeftijd) die reeds verworven levenswijsheid in te zetten ten dienste van anderen en hun zoektocht naar zichzelf. Dit doe ik niet op drukke werkplekken, in grote groepen of rekening houdend met sociaal wenselijkheidsformules.

Wel in individuele 1 op 1 sessies of kleine groepen, rechtstreeks naar de kern van de zaak, vanuit een oordeelloosheid, zuiver waarnemen en helder invoelend

op persoonlijke thema's, noden en behoeften.

Vanuit mijn 10 jarige HR ervaring, werd de stap naar zelfstandig (loopbaan)coach gezet.

Echter, enkel richten op een loopbaan dekt uiteraard onvoldoende de lading om mensen naar hun authentieke en enthousiaste zelf te brengen. Vanuit mijn eigen genezingsproces en de natuurwetten als leerschool, kwam ik tot de conclusie dat enkel een holistische visie

- die rekening houdt met alles wat verweven is - de weg naar ieders essentie opent.

Graag stimuleer ik jou om op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als sociaal en spiritueel vlak jezelf te laten groeien en bloeien tot wie je werkelijk bent!

Mijn opleidingen

Learning by example

Ik leer continu bij zodat ik blijf groeien in wie ik ben en wat ik doe.
Een proces waar jij mee de vruchten van plukt...

Co-creaties

InnerWorx werkt samen met ...

Coaching Life

pure loopbaanbegeleiding

Coaching Life is een erkend KMO dienstverlener en gemandateerd loopbaancentrum. Bij Coaching Life gelooft men in vrijheid: de vrijheid om jezelf te zijn, ook in je job. Bij de coaches kom je op creatieve en speelse wijze opnieuw in connectie met jezelf, jouw dromen en hoe je die neerzet in de wereld. Zij durven buiten de lijntjes te kleuren en zijn ervaren genoeg om elk traject uniek te maken. Kom het verschil proeven!

InnerWorx

+32 (0)472 400 791

©2019 door Innerworx